Detská izba ako z rozprávky!

Autor: spokojná mama

V rubrike „Spokojná mama odporúča“, ti prinášame tipy na výrobky či služby, ktoré sú podľa nás výnimočné a rozhodne by nemali ujsť tvojej pozornosti. Tento raz nás neočaril iba jeden produkt ale celá škála krásneho nábytku a doplnkov pre deti, ktoré nájdeš na jednom mieste.

 

Detská izba a jej zariaďovanie …

Pri zariaďovaní detskej izbičky obvykle prejdeš niekoľko obchodov či „preklikáš“ desiatky eshopov. V jednom nájdeš peknú postieľku, v druhom skrinku a v treťom sa ti páči detská lampička. Zo stránky bonybon.sk konečne nebudeš musieť odchádzať a všetko potrebné pre tvoje dieťatko nájdeš na jednom mieste.

Hľadáš napríklad detskú postieľku? Tu máš na výber zo štyridsiatich rôznych typov, pričom si príde na svoje zástankyňa starej dobrej klasiky ale aj najnáročnejšia mamička vyhľadávajúca dizajnové kúsky.

Nová detská izba i bez nového nábytku?

Detská izba je priestor kde sa má dieťa cítiť príjemne, pohodlne a v bezpečí. Aby to tak bolo, mala by izbička odrážať vnútorný svet a individualitu každého dieťatka. Princezná milujúca jednorožce alebo dobrodruh fascinovaný obrovským polárnym medveďom? Žiadny problém! Ak chceš izbičku zariadiť podľa predstáv svojho dieťatka, nemusíš nutne hneď kupovať nový nábytok.

V sekcií doplnky do detskej izby, nájdeš koberce, kresielka, sedacie vaky, poličky, lampy, zrkadlá a množstvo drobností, ktoré svojim jedinečným dizajnom vytvoria výnimočný celok pre tvoju malú výnimočnú osobnosť.

 

 

Pre najmenších

Pre bábätká je najdôležitejší dobrý spánok. Matrace, zavinovačky, detské hniezda, deky, vankúše, baldachýny či kvalitná posteľná bielizeň. Kvalita pre dobrý spánok detí a rôzne farebné prevedenia a vzory pre spokojné oči mamičiek. Všetok tento tovar nájdeš v kategórií Pre sladké sny. 

 

Niečo navyše?

Bonybon ti ku každej objednávke pribalí darček

Ak nakúpiš nad 199€, dopravu máš zadarmo

Ak sa ti tovar z akéhokoľvek dôvodu nakoniec nebude pozdávať do 14 dní ho môžeš vrátiť

  Na stránke nájdeš aj sekciu blogu s užitočnými tipmi a trikmi ako zariadiť detskú izbu či vybrať správne postieľku

 

Na záver sa s tebou ešte podelíme o nášho favorita. V redakcií Spokojnej mamy nás absolútne očarili tieto veľké úložné boxy na hračky, s ktorými už nebude v žiadnej izbičke neporiadok.

1 komentár

Patrek 8. júna 2020 - 15:58

My sme od nich kúpili, vďaka tejto stránke a sú skvelí! Ochotný prístup, tovar na jedničku. Kupovali sme detské bazéniky https://www.bonybon.sk/detske-bazeny-s-gulickami/

Odpovedať

Pridať komentár

Mohlo by sa ti páčiť