Najväčší rodinný festival ZA 7 HORAMI na Liptove je aj tento rok zdarma. Chystáte sa?

Autor: spokojná mama

 

7. ročník podujatia ZA 7 HORAMI je rozdelený na 2 kúzelné predĺžené víkendy na rôznych miestach na Liptove. Spolu si rodičia a deti užijú až 6 festivalových dní plných rozprávok a zábavy na čerstvom vzduchu. Festival láka detskými predstaveniami, množstvom zábavy aj hravého vzdelávania. Tešiť sa môžete na viac ako 40 predstavení a koncertov. Fascinujúce je, že je celý festival zadarmo.

 

Rozprávková krajina ZA 7 HORAMI na Liptove otvorí svoje brány:

28.-30. jún 2024 – Liptovský Ján
5. júl 2024 – Hrabovo
6. júl 2024 – Jasná
7. júl 2024 – Liptovský Hrádok

Galéria www.za7horami.sk

Na koho sa môžete tešiť?

Vaše detičky zabavia Sníček Hugo, Tárajko a Popletajka, MalinyJam, Teáter Komika, Campana Batucada, Basawell a ďalší zaujímaví účinkujúci. Pozrite si celý program všetkých dní festivalu.

Cieľom interaktívneho podujatia pre rodiny s deťmi je zabávať, no zároveň aj vzdelávať. Užiť si budete s deťmi môcť aj pohybové aktivity a prostredníctvom rozprávok im nenásilnou formou predstaviť aj produkciu bábkových divadiel. Festival vám odprezentuje miestnych umelcov, tradície, lokálnu gastronómiu a krásu Liptova.

 

Ako je možné, že je festival zdarma?

Na organizácií podujatia sa podieľajú spoločne dve organizácie. Spoločnosť Go4Promo s.r.o. a Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LIPTOV.  Spoločne dlhodobo spolupracujú predovšetkým na prezentácií regiónu Liptov. Spoločne sa každoročne snažia o malé kúzlo. Odpútanie detí od mobilov a tabletov a prenesenie ich do sveta rozprávok, dobra a smiechu. Vznik rodinného festivalu Za 7 horami bol vyústením aktivít smerujúcich k prilákaniu väčšieho počtu návštevníkov a predstaveniu Liptova ako kultúrneho, moderného a atraktívneho regiónu pre všetky vekové kategórie.

Siedmi ročník festivalu ZA 7 HORAMI si môžete užiť zdarma aj vďaka partnerom podujatia, ktorí zdieľajú podobné hodnoty ako organizátori festivalu a ktorým záleží na vzdelanej mladej generácii.

 

„Osobne si na odovzdávanie vysvedčení v detstve vôbec nepamätám. Len čo nám ho pani učiteľka odovzdala, utekali sme rýchlo domov. Našim cieľom je preto urobiť z tejto udalosti zážitok, na ktorý budú žiaci spomínať ešte dlhé roky. Keďže odovzdanie vysvedčení je zároveň aj začiatok nášho festivalu, deti nemusia opúšťať areál a do večera sa môžu spolu s rodičmi zabávať v Jánskej doline pri množstve bábkových rozprávok, atrakcií a interaktívneho vzdelávania,“ objasňuje tento koncept riaditeľ festivalu ZA7HORAMi Michal Rybanský.

Všetko o festivale nájdete na www.za7horami.sk.

 

Pridať komentár

Mohlo by sa ti páčiť